ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА ІЗ НЕФОРМАЛЬНИМИ ОБ’ЄДНАННЯМИ МОЛОДІ - Романишин, Л.М.; Калаур, С.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті висвітлено результати дослідження особливостей роботи соцільних педагогів з учасниками неформальних об’єднань. Надаються рекомендації щодо шляхів удосконалення соцільно-педагогічної діяльності у неформальних молодіжних об’єнаннях.