СПЕЦИФІКА ДОСЛІДЖЕННЯ АФЕКТУ НЕАДЕКВАТНОСТІ У ПІДЛІТКОВОМУ ВІЦІ - Семенча, Л.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті аналізується поняття “афект неадекватності”, розкриваються психологічні особливості афективної поведінки підлітків, визначаються психосоціальні чинники афективної поведінки підлітків.