ФАКТОРИ РОЗВИТКУ СІМ’Ї - Трубавіна, І.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розкриваються природні, соціальні, духовні фактори розвитку сім’ї, сутність соціально-педагогічної діяльності на основі фамілієцентризму, яка ці фактори оптимізує.