ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО ОРГАНІЗАЦІЙНО-ДОЗВІЛЛЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Турська, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглянуто сучасні проблеми підготовки майбутніх соціальних педагогів до організаційно-дозвіллєвої діяльності. Аналізується досвід організації та проведення організаційно-дозвіллєвої практики на факультеті соціальної педагогіки та психології Запорізького національного университету.