ОСОБЛИВИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОГО І ПСИХОЛОГІЧНОГО ВІДБОРУ КАНДИДАТІВ НА НАВЧАННЯ У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ СИСТЕМИ МВС УКРАЇНИ - Тюріна, В.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті охарактеризовано етапи професійного та психологічного відбору кандидатів на навчання у навчальних закладах МВС України.