ЗМІСТ ПРОСВІТНИЦЬКОЇ РОБОТИ З БАТЬКАМИ ЩОДО ФОРМУВАННЯ УСВІДОМЛЕНОГО СТАВЛЕННЯ ДО ПРАВ ДИТИНИ - Шевченко, Н.Ю. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розкривається зміст просвітницької роботи щодо формування усвідомленого ставлення батьків до прав дитини відповідно до трьох компонентів: когнітивного, емоційно- мотиваційного та поведінкового.