ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Бондаренко, З.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядається зміст організації волонтерської роботи в умовах вищого навчального закладу. Розкрито досвід підготовки студентів до волонтерської роботи в Центрі соціальних ініціатив та волонтерства Дніпропетровського національного університету.