ФОРМУВАННЯ ГЕНДЕРНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ ЯК ПРЕДМЕТ І ОБ’ЄКТ ДОСЛІДЖЕННЯ - Васильченко, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті проаналізовані особливості гендерної культури. Теоретично обґрунтована необхідність формування гендерної культури студентів університету як умова забезпечення рівних прав і можливостей чоловіків і жінок.