ЗМІСТ ТА СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ З МІЖНАРОДНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИН - Вишпольська, В.Ф. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
Стаття присвячена визначенню змісту професійної компетентності фахівця з міжнародних економічних відносин. У статті також виокремлено та проаналізовано структурні компоненти професійної компетентності економіста-міжнародника