ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ ФАКТОРІВ СТИМУЛЮВАННЯ СТУДЕНТІВ ДО НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Волярська, О.С.; Лук’янова, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті порушуються важливі питання формування мотиваційної сфери студентів до навчання у вищій школі. Теоретично обгрунтовані особливості навчально-пізнавальної діяльності.