МОДУЛЬНИЙ ПРИНЦИП ПОБУДОВИ ГРИ - Жукова, О.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті узагальнено підходи сучасних дослідників щодо поняття дидактичного (навчального) модуля та його ролі в організації навчального процесу, а також співвіднесено його структуру із структурою "модуля ігрової діяльності", тобто навчальної діяльності, організованої в формі гри.