НАСИЛЬСТВО В СІМ’Ї ЯК СОЦІАЛЬНА ПРОБЛЕМА ТА ШЛЯХИ ЇЇ ВИРІШЕННЯ - Королюк, Н.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглянуто основні форми соціальної роботи з жінками, які стали жертвами насильства.