СФОРМОВАНІСТЬ ВІДПОВІДАЛЬНОГО СТАВЛЕННЯ ДО БАТЬКІВСТВА В МОЛОДИХ СІМЕЙ - Лещенко, О.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядаються результати дослідження з вивчення відповідального ставлення до батьківства в молодих майбутніх батьків й молодих сімей відповідно до його основних компонентів: когнітивного, емоційно-мотиваційного і поведінкового.