ОСОБЛИВОСТІ СИСТЕМИ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ХВОРИХ ХРОНІЧНИМ АЛКОГОЛІЗМОМ - Овсяннікова, В.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядається система ціннісних орієнтацій хворих хронічним алкоголізмом (на прикладі наркологічного відділення Запорізької психіатричної лікарні).