ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ МЕНЕДЖЕРА- ЕКОНОМІСТА В КОНТЕКСТІ ГУМАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ - Опольська, М.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У цій статті розглядається проблема формування гуманістичної спрямованості майбутнього фахівця в сфері управлінської діяльності. Розкрито зміст та методику формування професійної спрямованості менеджерів у контексті гуманізації навчального процесу.