ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МАЙБУТНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ МЕНЕДЖЕРА: ФУНКЦІОНАЛЬНА СТРУКТУРА ТА ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА - Пшенична, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядаються питання визначення умінь та навичок використання інформаційних технологій в процесі реалізації функцій управління. На підставі проведеного аналізу побудована функціональна структура застосування інформаційних технологій у професійній діяльності менеджера.