РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ ІНЖЕНЕРІВ ПРОФЕСІЙНО- ОРІЄНТОВАНОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ЗАСОБАМИ ІНТЕНСИВНОЇ МЕТОДИКИ - Александров, В.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
Стаття висвітлює результати впровадження інтенсивної методики в процес навчання інженерів професійно-орієнтованої англійської мови. Проаналізовано результати підсумкового контролю експериментальних та контрольних груп інженерів на провідних вітчизняних підприємствах. Показано, що методика інтенсивного навчання є ефективною для навчання інженерів різних галузей професійно-орієнтованої іноземної мови.