ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Волярська, О.С.; Ляхова, О.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті здійснюється теоретичний аналіз розвитку творчої особистості молодшого школяра, розглядається система творчих завдань.