МУЗИКОТЕРАПІЯ ЯК ЗАСІБ ГАРМОНІЗАЦІЇ ТА ЛІКУВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО СТАНУ ЛЮДИНИ - Гаміна, Т.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розкривається значення функціональної музики та психотерапевтичної дії музики в процесі слухання на внутрішній стан людини.