ВОКАЛ ЯК ЗАСІБ ПСИХОРЕГУЛЯЦІЇ МАЙБУТНІХ АКТОРІВ НА ЗАНЯТТЯХ З ПОСТАНОВКИ ГОЛОСУ - Гринь, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
Стаття актуальна для розгляду в науковій сфері. Вона торкається як наукових, так і практичних аспектів. У статті розглядаються певні аспекти нервової системи та їх закономірності, засоби психорегуляції студентів з різними темпераментами за допомогою спеціальних індивідуально підібраних вокальних вправ.