ДІАГНОСТИКА РІВНІВ ГОТОВНОСТІ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКИХ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ДО ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ПІДЛІТКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ АРТ-ТЕРАПІЇ - Дутчак, У.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
Статтю присвячено аналізу критеріїв і рівнів професійної підготовки студентів мистецьких вищих навчальних закладів до естетичного виховання підлітків з використанням арт-терапії, а також аналізу результатів діагностики їхньої підготовки, на основі яких зроблено висновок про необхідність та доцільність впровадження в навчальний процес спецкурсу, що передбачає застосування арт- терапевтичних технологій.