ТЕХНОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОГО СТАВЛЕННЯ ДО ЗДОРОВ’Я В УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ - Зимівець, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті визначені і обґрунтовані соціально-педагогічні умови технологічного забезпечення формування відповідального ставлення в учнівської молоді. Представлені результати впровадження, розроблених у відповідності з даними умовами, технологій „Рівний – рівному” та „Здоров’я через освіту”.