КЛІНІЧНИЙ ВИПАДОК З ПРАКТИКИ ГРУПОВОЇ МУЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ ДОРОСЛИХ З СИМПТОМАМИ ДЕПРЕСІЇ - Іваннікова, М.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
На прикладі окремого клінічного випадку з практики короткочасної музичної терапії дорослих із симптомами депресії, що було проведено на засадах підходу Кристофа Швабе, робиться спроба відстежити динаміку змін стану Єлизавети. У статті наводяться приклади зі спостережень, методики незакінчених речень, що була розроблена автором статті, а також показники, заміряні методикою діагностики оперативної оцінки самовідчуття, активності та настрою (САН), і показники реактивної тривожності, заміряні скороченим варіантом шкали самооцінки стану тривоги Спілберга-Ханіна.