ЗНАЧЕННЯ ПОВТОРЕННЯ ЛЕКСИЧНОГО МАТЕРІАЛУ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ МОВЛЕННЄВОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Ружин, К. М.; Ніколова, О.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
Стаття присвячена визначенню ролі та місця, основних умов, особливостей, прийомів організації повторення лексичного матеріалу в процесі навчання іноземної мови.