СИСТЕМНІ ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВІ ТА МЕДИКО- ПЕДАГОГІЧНІ ЗАХОДИ ПРОФІЛАКТИКИ „ФОНОВИХ” ЯВИЩ ПАТОСЕКСУАЛЬНОЇ ВІКТИМІЗАЦІЇ МОЛОДІ - Синєокий, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті автором надаються віктимологічна характеристика „фонових” явищ та систематизовані правові, психологічні, інформаційні та медико-педагогічні технології у сфері протидії патосексуалізації молодіжного cубкультурного середовища. На підставі проведеного аналізу автором обґрунтовується доцільність впровадження довгострокової програми мінімізації „фонових” явищ, що виступають стимуляторами патосексуальної віктимізації молоді.