ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ВМІНЬ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ЗАСОБАМИ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Штик, І.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
Стаття присвячена визначенню та з’ясуванню педагогічних умов, які забезпечують успішність реалізації інтегративної методики в навчальному процесі. Розглянуті та надані закономірності та основні фактори, необхідні для підвищення якості знань у студентів при вивченні дисципліни «іноземна мова». Висвітлені основні вимоги щодо організації навчально-виховного процесу для здійснення принципу паритетності.