РЕЗУЛЬТАТИ ТА МІКРОПРОЦЕСИ В МУЗИКОТЕРАПІЇ - Вош, Томас (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
За останні десять років збільшилась кількість досліджень з музичної терапії. Особливо швидко розвивалися дослідження, спрямовані на виявлення результативності музичної терапії. Це дозволило музичній терапії виконати критерії всесвітньо відомих оглядів Кохрана. Декілька невеликих прикладів даного виду досліджень, а також декілька більш детальних прикладів з дослідження, проведеного автором впродовж семи років із залученням 1160 пацієнтів психіатрії, наведено у статті. Як впливає музична терапія? Які ефекти музичної терапії? Ці питання будуть також розроблені на прикладах мікроаналітичного дослідження Воша.