РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАВЧАННЯ АУДІЮВАННЮ СТУДЕНТІВ МОВНОГО ВНЗ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ» - Фараджбейлі, К.Т. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті йдеться про те, що в умовах глобалізації однією з основних цілей навчання мови як спеціальності є оволодіння досліджуваною мовою як засобом комунікації, що передбачає формування у студентів мовного вузу адекватних навичок усного мовлення, аудіювання, читання та письма. Процес навчання аудіювання повинен носити функціональний характер і мати кінцевою метою формування у студентів мовних факультетів навичок комунікації досліджуваною іноземною мовою.