ВПРОВАДЖЕННЯ ВІДЕОУРОКІВ У ПРОЦЕС НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Бондаренко, Н.Б.; Влезько, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття присвячена дослідженню проблеми процесу навчання іноземної мови шляхом впровадження відеоуроків. Систематизовані сучасні відеоуроки. Досліджено особливості практичного використання відеоуроків при організації процесу навчання німецької мови в школі.