РОЗВИТОК ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНІЙ МОВІ - Знанецька, О.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається проблема формування іншомовної комунікативної компетенції студентів вищої школи в процесі навчання іноземній мові. Проаналізовано поняття, сутність і компоненти іншомовної компетенції. Досліджено сучасні наукові праці, присвячені цій проблемі.