СЛОВО ЯК СОЦІОКУЛЬТУРНИЙ ФЕНОМЕН - Карпова, Л.О.; Магеря, О.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті характеризується специфіка впливу усного слова як соціокультурного феномену на формування особистості в умовах духовного відродження українського народу на сучасному етапі. Розкрито значення слова, як культурно-комунікативного феномена. Проаналізовані умови вплву слова на формування особистості та її свідомості, зокрема.