НАУКОВА КАТЕГОРІЯ "ПРОФЕСІЙНИЙ САМОРОЗВИТОК": АСПЕКТИ АНАЛІЗУ В ІСТОРИЧНІЙ РЕТРОСПЕКТИВІ - Бєлікова, Ю.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Наукова категорія "професійний саморозвиток": аспекти аналізу в історичній ретроспективі.