ЗМІСТ НАЦІОНАЛЬНОГО ВИХОВАННЯ ПІДРОСТАЮЧОГО ПОКОЛІННЯ У ТВОРЧІЙ СПАДЩИНІ УКРАЇНСЬКИХ ПИСЬМЕННИКІВ ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ ХІХ - ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ ХХ СТ. - Гайдученко, Ю.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Зміст національного виховання підростаючого покоління у творчій спадщині українських письменників другої половини ХІХ - першої половини ХХ ст.