АРХЕОЛОГІЧНА СПАДЩИНА ТА АРХЕОЛОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ФАКТОР РОЗВИТКУ НОВОГО НАПРЯМКУ СУЧАСНОЇ ПЕДАГОГІКИ - Кислий, О.Є. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Археологічна спадщина та археологічна діяльність як фактор розвитку нового напрямку сучасної педагогіки.