ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ МАЙБУТНІХ АКТОРІВ ЗАСОБАМИ ХУДОЖНЬОЇ ЛІТЕРАТУРИ - Білозуб, Л.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Формування національної свідомості майбутніх акторів засобами художньої літератури.