НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМІВ РЕГУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ - Дідківська, О.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Напрями вдосконалення механізмів регулювання професійної освіти В Україні.