ЗМІСТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ ПЕРЕВІРКИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПЕДАГОГІЧНОГО ВНЗ - Харківська, А.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Зміст експериментальної перевірки системи управління інноваційним розвитком педагогічного ВНЗ.