НАЦІОНАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ-СИРІТ В УМОВАХ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ПІКЛУВАННЯ (ДОСВІД КНР) - Калашник, Л.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Національне виховання дітей-сиріт в умовах системи соціального піклування (досвід КНР).