ВИКОРИСТАННЯ АКТИВНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ МЕТОДІВ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ В РАМКАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ (ДОСВІД ФРАНЦІЇ) - Гончаренко, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Використання активних педагогічних методів у навчальному процесі в рамках підвищення кваліфікації державних службовців (досвід Франції).