ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ДІЛОВОГО СПІЛКУВАННЯ МАЙБУТНІХ ЮРИСТІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН - Канатнікова, О.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Проблеми формування культури ділового спілкування майбутніх юристів у процесі вивчення гуманітарних дисциплін.