МОТИВАЦІЙНИЙ КОМПОНЕНТ ЯК КАТЕГОРІЯ АКМЕОЛОГІЧНОЇ ПОЗИЦІЇ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ - Михайлова, А.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Мотиваційний компонент як категорія акмеологічної позиції майбутнього фахівця.