ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАКТИК У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ БАКАЛАВРІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ "ТУРИЗМ" - Щука, Г.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Організація практик у процесі навчання бакалаврів напряму підготовки "Туризм".