СИСТЕМА ВПРАВ ДЛЯ НАВЧАННЯ АУДІЮВАННЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ РЕПОРТАЖІВ В УМОВАХ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ - Заболотна, М.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Система вправ для навчання аудіювання старшокласників репортажів в умовах профільного навчання.