СИСТЕМА ТА МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ. СВІТОВИЙ ТА ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД - Харківська, А.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Система та методи оцінювання вищої освіти. Світовий та європейський досвід.