ОБГРУНТУВАННЯ КРИТЕРІЇВ І ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОГО МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ В ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕДЖІ - Рябокінь, С.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Обгрунтування критеріїв і показників ефективного моніторингу якості виховного процесу в педагогічному коледжі.