РОЛЬ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА В РОЗВИТКУ ТВОРЧОСТІ СТАРШИХ ПІДЛІТКІВ У ПОЗАШКІЛЬНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Рись, М.Ю. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Роль соціального педагога в розвитку творчості старших підлітків у позашкільній діяльності.