ПРОБЛЕМА ФОРМУВАННЯ АНГЛОМОВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖІВ У СУЧАСНІЙ МЕТОДИЦІ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Гальченко, О.Ю. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Проблема формування англомовної компетентності студентів коледжів у сучасній методиці навчання іноземних мов.