ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОВЧИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ У СТУДЕНТІВ-АГРАРІЇВ - Грибан, Г.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Технологія формування фізкультурно-оздоровчих компетентностей у студентів-аграріїв.