ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ "CASE-STUDY" У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ІЗ НАПРЯМУ "ОБЛІК І АУДИТ" - Макаренко, І.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Використання методу "Case-study" у процесі підготовки фахівців із напряму "Облік і аудит".