ДІЛОВІ ІГРИ, БІЗНЕС-ТРЕНІНГИ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ - Черненко, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Ділові ігри, бізнес-тренінги та майстер-класи в професійній підготовці майбутніх менеджерів.